Till navigering av sidans innehåll Till övergripande innehåll för webbplatsen

Senaste berättelserna

Fler berättelser
Berättelse

Första bästa dagen

"Pip...pip...pip". Klockan ringer 06:01. Jag stiger upp och klär på mig. Jag är superglad eftersom det är första skoldagen i 8:an. Jag går ner till köket för att göra frukost. Jag gör en macka med oboy. Sedan går jag...

  • Kärlek och vänskap
Berättelse

Dagen då jag höll på att drunkna

Hej! Jag heter Merida och jag ska berätta om den gången då jag höll på att drunkna. Allt började med att jag och min storebror Lionel skulle åka och bada på en varm och solig sommardag. Vi tog med oss lite fika och sa...

  • Spänning och äventyr
  • Vardagligt

Senaste dikterna

Fler dikter
Dikt

Vinter

Vintern är kall Åka pulka Ramla ibland Men det gör inget För det blir bara kul! Snön ligger vit Så fint så fint Pimpla det är kul Vintern är bäst

  • Glad
Dikt

Polaris

Polaris är en slags skoter Om du har Polaris får du inga noter Polaris är min favoritskoter När du drar igång motorn kommer det noter Polaris den skiner medans snön bara rinner Polaris är den bästa skotern av d...

  • Som jag vill

Senaste boktipsen

Fler boktips
J.K. Rowling

Harry Potter och de vises sten

9-12 år
Lin Hallberg

Sally och Sigge

6-9 år
Ingelin Angerborn

Skuggornas hus

10-12 år
Meg Rosoff

En duktig hund

6-9 år
Aki Irie

Rans magiska värld

12-15 år
John Flanagan

Gorlans ruiner

12-15 år
Anna James

Tilly och bokvandrarna

9-12 år
Charlotte Cederlund

Bråfalls hemlighet: Trollen i skogen

9-12 år
Åsa Larsson och Ingela Korsell, text. Henrik Jonsson, bild

Bjäran

9-12 år