Till navigering av sidans innehåll Till övergripande innehåll för webbplatsen

Senaste berättelserna

Fler berättelser
 • Lang 06S

Hej på dig

Hej, jag heter Lisa men mina föräldrar kallar mig Lisafisa. Jag är åtta år och bor i Malmö. Det är sommarlov och jag, mamma och pappa ska åka och kolla på sommarlov. - Jag dör! Pappa är såå pinsam, säger Lisa....

 • Lang 06S

Min plats - Stranden

Stranden jag tycker om är jättevacker. Stranden ligger vid en sjö som heter Harrträsket. Det är en stor sjö. Det är skog runt om hela sjön. Stranden är sandig och det finns en stor gräsmatta man kan springa på. Det är...

Senaste dikterna

Fler dikter
 • Lang 06S

Lupin

Från ljusaste rosa till mörkaste blått Står lupinen där så stolt

 • Lang 06S

Hertsöns bibliotek

Hej, jag heter Petros och älskar biblioteket. Jag älskar biblioteket för att det finns så många böcker. Man läser böcker för att bli bättre på att läsa men jag läser för att det är roligt att läsa. Biblioteket går man...

Senaste boktipsen

Fler boktips
3-6 år
 • Lang 06S
Pija Lindenbaum

Pudlar och pommes

6-9 år
 • Lang 06S
Zelda Falköga

Klipptrollen

6-9 år
 • Lang 06S
Dav Pilkey

Hundmannen

9-12 år
 • Lang 06S
Peter Bunzl

Himlacirkusen

6-9 år
 • Lang 06S
Camilla Brinck

Mysteriet med hålet i väggen

9-12 år
 • Lang 06S
Kristina Ohlsson

Det magiska hjärtat

9-12 år
 • Lang 06S
Rick Riordan

Den röda pyramiden

6-9 år
 • Lang 06S
Tobias Gard

Getmannen

6-9 år
 • Lang 06S
Jo Salmson

Den försvunna staden

9-12 år
 • Lang 06S
Sara Salander

Sommarmirakel