Till navigering av sidans innehåll Till övergripande innehåll för webbplatsen

Senaste berättelserna

Fler berättelser
Berättelse

Dom som var vilsna

Det var en gång två bästa vänner som skulle gå till en skog och leka. Dom hette Lukas och Pax. Lukas var 7 år och Pax var 8 år. Dom ville leka där för att det var så roligt. När dom var där lekte dom tagare och massa...

  • Spänning och äventyr
Berättelse

Den lysande stenen

En dag när Lisa skulle gå och hämta sin lillebror Lucas såg hon något vid vägen som verkade konstigt. "Ska jag titta vad det är eller ska jag bara gå min väg?" tänkte Lisa. Hon bestämde sig för att gå närmare ef...

  • Magi och fantasi

Senaste dikterna

Fler dikter
Dikt

Haj

En solig dag åkte min båt en haj jag grät haj går härifrån.

  • Som jag vill
Dikt

Var

Ingen kan hålla mig kvar Ingen vet var jag var Hitta mej det ber jag dig Snälla jag sa till dig

  • Ledsen
  • Som jag vill

Senaste boktipsen

Fler boktips
Annika Thor

Näckrosdammen

12-15 år
Zanna Davidson

Rädda enhörningen!

6-9 år
Katja Brandis

Carags förvandling

9-12 år
Erin Hunter

Splittrad flock

9-12 år
David Eddings

Sagan om Belgarion: Stenens väktare

15+ år
Carolyn Keene

Kitty och nyckelmysteriet

9-12 år
Malin Stehn

Den här sommaren kan bli min död

9-12 år
Elin Hägg

Den stora bankbluffen

6-9 år
J.K. Rowling

Harry Potter och de vises sten

9-12 år
Lin Hallberg

Sally och Sigge

6-9 år