Till navigering av sidans innehåll Till övergripande innehåll för webbplatsen

Vad kan du göra hos oss?

Välkommen till Polarbibblo! Hos oss kan du skicka in berättelser, dikter, boktips och teckningar och få dem publicerade på sajten. Du kan också läsa och inspireras av det andra barn skickat in, eller kanske hitta din nya favoritbok bland våra boktips? Du kan också spela Pac-Man, lösa quiz och läsa boken om Noras pulka på tolv olika språk.

Du behöver inte ha en användare för att kunna skicka in bidrag till oss. Har du ingen användare får ett påhittat namn av oss som dina bidrag publiceras under. Men du kan också skapa en användare, om du vill det! Fördelen med en användare är att du kan spara bidrag du inte hinner göra färdigt och vara med i vårt Bok- och tidningslotteri. Där kan du vinna böcker och tidningar varje månad.

Vill du veta mer om Bok- och tidningslotteriet? Gå hit!

Efter att du skickat in ett bidrag till oss kommer en av våra redaktörer att titta på det. De kan då ge dig förslag på hur du kan ändra din text om det behövs, eller ge dig tips på hur du kan bli bättre på att skriva. När ni båda är nöjda publiceras bidraget och du kan läsa det på webbplatsen. Ditt bidrag räknas nu som en lott i Bok- och tidningslotteriet.

Har du frågor om hur något fungerar på Polarbibblo? Hör av dig till oss via vårt kontaktformulär så svarar vi så snart som möjligt.

Polarbibblo fungerar bäst i webbläsarna Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Opera och Safari.